Glædelig jul

Kære venner 🙂

Først og fremmest vil jeg ønske dig og din familie en forrygende jul og et lykkebringende nytår. Jeg håber du må få mange dejlige og berigende oplevelser i 2019.

For nogle er juledagene stressede, fordi der er så mange familiemedlemmer, der skal besøges og så mange julefrokoster der skal holdes – og vi skal jo også nå at hygge os!

Jeg vil gerne give et par enkle tips til hvordan julen kan blive mere afslappet, aktiv, nærværen og hvordan du/I kan lade batterierne op sammen.

1.   Kom ud i naturen og dagslyset hver dag. Gå en tur, løb en tur, lav en forhindringsbane sammen med børnene, lav en orienteringstur i skoven med poster, bestående af øvelser eller spørgsmål, eller hvad du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser, men involver gerne hele familien.

2.   Læg mobilen, tablet, computer fra dig/sæt den på lydløs og brug en hel dagen uden den/dem, men vær tilstede sammen med de mennesker du er sammen med og vær til tilstede i det du gør.

3.    Nyd maden, men undgå at overspise. Det er ikke længere et spørgsmål om overlevelse når vi sætter os til bordet. Så smag på maden og nyd den! 1 portion er sikkert nok. Så stop når du ikke er sulten længere og vent ikke med at stoppe til du er overmæt. Det samme gælder med alkoholen. Nyd den, smag på den og drik måske en smule mindre. Når vi er tilstede i vores måltid og virkelig smager på det, tilfredsstilles vores sanser mere og vi kan bedre mærke, hvornår vi egentlig har fået nok og hvornår vi ikke trænger til mere.

4.   Brug gerne dagligt 15-20 min med meditation, vejrtrækningsøvelser, afspænding, udstrækning, yoga, eller lign. Dette kan også laves sammen med familien 🙂

5.   Hold formen ved lige med korte intense træninger – 15-20 min, thats it!

Rigtig god fornøjelse og hav en dejlig afslappet, aktiv og ikke mindst nærværende jul 🙂

De bedste hilsner fra Rikke 🙂

Hvem er jeg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hvem er jeg

copy

Rikkes træning er virkelig effektiv! Rikke er en dygtig og engageret træner, der forstår at gøre træningen sjov, men også hård 😊 Rikke får mine bedste anbefalinger...

Mette

Det giver mig energi at komme til træning efter en lang arbejdsdag. Det kan noget at komme ud i alt slags vejr og få brugt kroppen efter en dag på kontoret. Det er tit…

Malene

Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs…

Maria