Styrk Balance Evnen

kr.425,00

Ja, du kan træne din balance evne. Så du kan bevæge dig uden frygt for at falde, uden at skulle se hvor du sætter fødderne, uden at skulle holde fast i noget for at stå på et ben.

Se video 

Varenummer (SKU): SKU-1-2022 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Sådan opnår du en forbedret balance på 4 uger med 3 simple øvelser

Oplever du at din balance er blevet dårligere?. Måske du tager dig selv i at holde fast i noget, når du skal stå på ét ben (fordi din balance på ét ben er dårlig), at du ikke kan lide at gå på ujævne underlag, at du kigger ned i jorden, når du går, at du skal tænde lyset når du skal på toilettet om natten? Måske du oplever at du går rundt og er bange for at falde?  Måske du har siddet mere ned under corona pandemien end du plejer?

Det er et problem, fordi en dårlig balance, øger risikoen for at falde. Det øger også risikoen for at lysten til bevægelse reduceres. Med mindre bevægelse i hverdagen, underaktiveres balancesystemet, hvilket forværrer balanceevnen, og lysten til bevægelse falder yderligere….og dermed er der skabt en selvforstærkende ond cirkel.

Endvidere kan man opleve muskelspændinger, smerter, nedsat energi/træthed, immobilitet, nedsat styrke og hastighed, hvormed man bevæger sig.

Der har jeg lavet et kursus, hvor du over en periode på 4 uger, opnår en markant bedre balance, så din hverdag kan blive tryggere.

DU FÅR:

 

✅  Modul 1. Her får du en AHA oplevelse, i forhold til hvorfor smerter og ufleksibilitet kan kædes sammen med et underaktivt balancesystem

✅  Modul 2. Her får du udvidet dit  synsfelt, som giver en øget tryghed når du bevæger dig

✅  Modul 3. Her finder du dit balance setpoint

✅  Modul 4. Her viser jeg dig. hvordan du med 3 simple øvelser kan træne balancen

✅  Modul 5. Next step

Du skal ikke ud at investere i udstyr for at følge kurset 🙂

Du betiller kurset her:

Læs mere

BEMÆRK: er du ikke tilfreds med undervisningen og mener du ikke den er meget mere end 450,- værd.

… Så send mig en email inden for 35 dage, med en video af din indledende test før du starter med at træne og efter 4 uger med træning, som anbeaflet i programmet. Er der ikke fremskridt, refunderer jeg dig hele beløbet!

 

Du kunne også være interesseret i...