Kugler I Mosen, Personlig De Lux

kr.4.500,00

Kugler i Mosen Personlig de LUX, måneds abonnement

12 på lager

Varenummer (SKU): 23-1-1-1-1 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Indhold:

 2 x ugentlige træninger fordelt således:

  • – 1 x ugentlig personlig træning. Værdi 3.000 kr./mdr. Her får du en helt personligt tilrettelagt træning tilpasset dine udfordringer og ønsker. Det er træning der øger din styrke, stamina og stolthed.
  • Personlig Support. Du kan kontakte mig 24/7 for support og spørgsmål. Værdi : 995 kr./mdr.
  • – 1 x ugentlig (næsten personlig) træning udendørs på små hold (vælg 1 hold) værdi: 
  • Træningsprogrammer til selvtræning. Små korte træninger på ml. 5-20 min.
  • Opstartspakke med materiale vedr. kost, vaner, setpoint skema. Værdi: 399 kr.

VÆRDI: 4.555 kr./mdr. + velkomstpakke. Værdi: 399 kr.

PRIS: 4.500 kr./mdr.

Lidt om træningen:

Kettlebells er tidseffektiv og super effektiv styrke træning.

Styrketræning har mange fordele. Udover at forme kroppen, påvirker den vores hormon balance positivt, sikrer at vi undgår at miste muskelmasse (særligt de hurtige muskelfibre), opbygger muskelmasse, hvilket påvirker hormoner positivt, forbedrer appetitreguleringen, holder vores bindevæv stærkt og smidigt, holder vores knogler stærke og øger vores mobilitet, mm. Det har en positiv effekt på kvaliteten af vores søvn og kan reducere smerter i bevægeapparatet.

Styrketræningen krydres med mobilitets/bevægelsestræning og neurotræning (anvendt neurologi), som optimerer din træning. Det er øvelser, der gør din hjerne mere sikker og tryg i træningen, så du bedre får kontakt til musklerne og bedre kan yde i din træning – og i din hverdag. Mobilitetstræningen er en grund baseret bevægelsestræning, som er både sjov, udfordrende og effektiv. Det forbedrer din styrke, mobilitet, fleksibilitet og koordination. Det er særligt dette vi træner i online træningen fredag 🙂

Vi træner udendørs sammen med andre – i al slags vejr!

Du bliver grundigt instrueret i teknikken bag øvelserne, så du får det maksimale ud af træningen og minimerer risiko for skader. Du får letforståelige cues, så øvelserne er nemmere at forstå – f.eks. presse citroner, flitsbuen, sprede baller (!), finde brysterne, lukke armhuler, lyne busker.

Hvis du er tvivl om træningen er noget for dig, så kontakt mig via mail: info@staerkogsundmk.dk eller tlf. 61378836

Tid: Vælg 1 hold:

Hold 1: Mandag kl. 16.30-17.30
Hold 2: Mandag kl. 17.30-18.30
Hold 3: Onsdag kl. 16.30-17.30)

Skriv hold nr. ved tilmelding og betaling.

Sted: Edderkoppelegepladsen i Utterslev Mose (ved hjørnet ml. Pilesvinget og Klintevej, 2700 Brønshøj) eller Amfi scenen ved Bellahøjhusene.

MAX 12 deltagere

Det det er udenfor, så husk tøj, handsker og sko efter forholdene ?
Kontakt mig her for en uforpligtende samtale inden tilmelding, her . Det er vigtigt at vi har snakket sammen inden, så jeg ved mere om dig og om jeg kan hjælpe dig 🙂
Opsigelse: Opsigelsen af abonnement skal foregå med løbende måned + en måneds varsel. Opsigelsen skal ske skriftligt og sendes til info@staerkogsundmk.dk

OBS det er dit eget ansvar at sørge for at sende din opsigelse skriftligt til mig senest den sidste dag i måneden, samt at sikre at du modtager en bekræftelse fra os.