Kugler I Mosen, Letøvet/fortsættere, Onsdag 16.30

DKK2.500,00

Onsdag kl. 16.30-17.30

8 på lager

Varenummer (SKU): 13 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Spring stærk ind i efteråret og vinteret – med funktionel styrketræning i det fri 😉
Få en stærk og smidig krop med frivægte og kettlebells, kom smerter til livs og mærk hvordan din krop bliver mere fleksibel og stærk indefra og ud gennem sjov styrketræning.

Træningen er opbyggende styrketræning for hele kroppen med kettlebells, TRX, håndvægte og egen kropsvægt,… blandt andet. Vi bygger op til at kunne håndtere Kettlebell komplekser gennem en målrettet opbyggende styrke- og teknik træning, som alle kan være med til 🙂. Du bliver grundigt instrueret i teknikken bag øvelserne, så du får det maksimale ud af træningen og minimerer risiko for skader. Opvarmningen består er grundig ledmobilisering og kropsforståelse, samt natural movement og callisthenics. Du kommer til at arbejde med mobilitet gennem bevægelse og styrketræning på en sjov og lidt udfordrende måde 🙂

Træningen progredieres henover sæsonen, så du opbygger din form på en bæredygtig måde.

Træning med frivægte og egen kropsvægt er mere overførbar til hverdagsbevægelser end træning i maskiner. Du kommer endvidere til at arbejde med din coremuskulatur på en anerledes måde end du sikkert er vant til. Mærk hvor givende det er at træne udenfor og i et fællesskab 🙂 Fællesskabet er vanedannende!
Dette hold er for nybegyndere/letøvede, for mænd og kvinder. Du bliver grundigt instrueret i teknikken bag øvelserne, så du får det maksimale ud af træningen og minimerer risiko for skader.
Hvis du er tvivl om træningen er noget for dig, så kontakt mig via mail: info@staerkogsundmk.dk eller tlf. 61378836
Tid: Onsdage kl. 16.30 i perioden 11/8-22/12 – 20 gange træning.
Sted: Edderkoppelegepladsen i Utterslev Mose, Ved hjørnet ml. Pilesvinget og Klintevej, 2700 Brønshøj¨
Pris: 2.500 kr. Tilmeld ved at betale til MobilePay 61378826 (Skriv Kugler, onsdag 16.30, navn og e-mail)
MAX 12 deltagere
Det det er udenfor, så husk tøj og sko efter forholdene 🙂
OBS! Gratis parkering!