Kugler I Mosen, Onsdag 16.30 august – december 2022

kr.2.375,00

Onsdag kl. 16.30-17.30

5 på lager

Varenummer (SKU): 14-1-1-2 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Nyd eftersommeren og efteråret ude, alt imens du træner funktionel styrketræning ?. Udendørs træning kan noget helt særligt!
Få en stærk og smidig krop med frivægte og kettlebells. Kom smerter til livs og mærk hvordan din krop bliver mere fleksibel og stærk indefra gennem målrettet styrketræning.
Træningen er opbyggende styrketræning for hele kroppen med kettlebells, TRX, håndvægte og egen kropsvægt, samt mobilitetstræning… blandt andet. Vi bygger op til at kunne håndtere Kettlebell komplekser gennem en målrettet opbyggende styrke- og teknik træning, som alle kan være med til . Du bliver grundigt instrueret i teknikken bag øvelserne, så du får det maksimale ud af træningen og minimerer risiko for skader. Opvarmningen består er grundig ledmobilisering og kropsforståelse, samt natural movement og callisthenics. Du kommer til at arbejde med mobilitet gennem bevægelse og styrketræning på en sjov og lidt udfordrende måde
Træningen progredieres og varieres henover sæsonen, så du opbygger din form på en bæredygtig måde.
Træning med frivægte og egen kropsvægt er mere overførbar til hverdagsbevægelser end træning i maskiner. Du kommer endvidere til at arbejde med din coremuskulatur på en anerledes måde end du sikkert er vant til. Mærk hvor givende det er at træne udenfor og i et fællesskab Fællesskabet er vanedannende!
Holdet er for mænd og kvinder.
Hvis du er tvivl om træningen er noget for dig, så kontakt mig via mail: info@staerkogsundmk.dk eller tlf. 61378836
Tid: Onsdage kl. 16.30-17.30 i perioden 10/8-21/12 – 19 gange træning (fri i uge 42).
Sted: Edderkoppelegepladsen i Utterslev Mose (ved hjørnet ml. Pilesvinget og Klintevej, 2700 Brønshøj) eller andre skønne steder i nærheden.
Pris: 2.375 kr. (Eller 3.900 kr hvis du tilmelder dig 2 ugentlige hold – Du sparer 850 kr!) Tilmelding her: https://staerkogsundmk.dk/shop/
MAX 12 deltagere
Det det er udenfor, så husk tøj og sko efter forholdene ?

Du kunne også være interesseret i...