Kugler I Mosen, Onsdag 16.30, april-juni, 2023

kr.1.820,00

Onsdag kl. 16.30-17.30

7 på lager

Varenummer (SKU): 23-1-2-1 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Kettlebells er tidseffektiv og super effektiv styrke træning.

Styrketræning har mange fordele. Udover at forme kroppen, påvirker den vores hormon balance positivt, sikrer at vi undgår at miste muskelmasse (særligt de hurtige muskelfibre), opbygger muskelmasse, hvilket påvirker hormoner positivt, forbedrer appetitreguleringen, holder vores bindevæv stærkt og smidigt, holder vores knogler stærke og øger vores mobilitet, mm. Det har en positiv effekt på kvaliteten af vores søvn og kan reducere smerter i bevægeapparatet.

Styrketræningen krydres med mobilitets/bevægelsestræning og neurotræning (anvendt neurologi), som optimerer din træning. Det er øvelser, der gør din hjerne mere sikker og tryg i træningen, så du bedre får kontakt til musklerne og bedre kan yde i din træning – og i din hverdag. Mobilitetstræningen er en grund baseret bevægelsestræning, som er både sjov, udfordrende og effektiv. Det forbedrer din styrke, mobilitet, fleksibilitet og koordination. Det er særligt dette vi træner i online træningen fredag 🙂

Vi træner udendørs sammen med de andre skønne på holdet – i al slags vejr!

Du bliver grundigt instrueret i teknikken bag øvelserne, så du får det maksimale ud af træningen og minimerer risiko for skader. Du får letforståelige cues, så øvelserne er nemmere at forstå – f.eks. presse citroner, flitsbuen, sprede baller (!), finde brysterne, lukke armhuler, lyne busker.

Hvis du er tvivl om træningen er noget for dig, så kontakt mig via mail: info@staerkogsundmk.dk eller tlf. 61378836

Tid: Onsdage kl. 16.30-17.30 i perioden 5/4-28/6- 2023. 13 gange træning

Sted: Edderkoppelegepladsen i Utterslev Mose (ved hjørnet ml. Pilesvinget og Klintevej, 2700 Brønshøj) eller ved Amfi scenen ved Bellahøj.

Pris: 1.820 kr.

MAX 12 deltagere

Det det er udenfor, så husk tøj, handsker og sko efter forholdene ?