Opnå en stærk og smidig krop, kom smerter til livs og mærk hvordan din krop bliver mere fleksibel og stærk indefra og ud gennem sjov styrketræning.

Træning med kettlebells er meget mere effektivt og overførbar til hverdagsaktiviteter end styrketræning i maskiner. Du kommer blandt andet til at arbejde med din coremuskulatur på en anerledes måde end du sikkert er vant til.


Stærkt sammenhold


“Som en bonus ud over at komme i form og afhjælpe alle belastningerne som fås ved mange timer i en kontorstol hver dag, giver holdtræningen kvalitetstid sammen med kollegaerne i ens egen afdeling, samt også på tværs af organisationen.”

kontakt  mig her

Powerfit

Styrketræning med et tvist af cross fit, funktionel træning og interval træning. Træningen er udfordrende men sjov og deltagerne opnår øget stamina, udholdenhed, styrke, balance, kropsbevidsthed og oplever øget energi og færre smerter. Der er altid en god energi på Powerfit Holdet 🙂

Der er max 14 deltagere på holdet for at sikre den rette teknik og kvalitet i træningen for den enkelte deltager.

Træningen er for medarbejdere i COWI

“Powerfit i COWI er det absolut primære jobfastholdesaktiv i COWI for mig!”

Træningen kan også komme til at foregå på DIN arbejdsplads 🙂

KONTAKT MIG

Stærk Med Kugler

Opnå en stærk og smidig krop, kom smerter til livs og mærk hvordan din krop bliver mere fleksibel og stærk indefra og ud gennem sjov styrketræning.

Træningen er opbyggende styrketræning for hele kroppen med kettlebells, TRX, håndvægte og egen kropsvægt,… blandt andet og bygger på cross fit, styrketræning, natural movement og callisthenics. Træningen progredieres henover sæsonen, så du opbygger din form på en bæredygtig måde.

Træning med kettlebells er meget mere effektiv og funktionel end styrketræning i maskiner. Du kommer til at arbejde med din coremuskulatur på en anerledes måde end du sikkert er vant til.

Træningen foregår:

 • Mandag kl. 17.30-18.30 i StudioB i Søborg. Tilmelding her
 • Onsdag kl. 6.45-7.45 i StudioB i Søborg. Tilmelding her
 • Fredag kl. 6.45-7.45 i StudioB i Søborg. Tilmelding her
KONTAKT MIG

3D-Træning

En træningsform, der har fokus på nervemobiliseringsflows. Det er en blid bevægelsestræning, der fintuner din kropslige GPS. Vi arbejder med det proprioceptiske system (hjernens forståelse af, hvor kroppen er i rummet og hvrodan den bevæger sig), det visuelle og det vestibulære (indre øre) med henblik på at få nervesystemet til at blive afslappet. Det påvirker således og reducerer kroppens udskillelse af kortisol. Træningen er baseret på Z-health, som er en hjerne- og neurologisk funderet videnskab, der anser kroppen som et samlet system. Dvs. fundamentet er samspillet mellem hjerne, nervesystem og krop herunder balancesans, ledsans, synssans og vejrtrækning.  Der vil endvidere være indlagt vejtrækningsøvelser i slutningen af træningen.

Træningen er blid og alle kan deltage. Det eneste krav er at de har tøj på de kan bevæge sig i. De bliver ikke svedige af træningen. Træningen kan  tildels individualiseres, dvs. jeg vil kunne tage hensyn til specielle udfordringer hos nogle af deltagerne.

Alle kan have glæde af 3D-træning og især folk der:

 • Har været/er sygemeldt med stress, eller føler tankemylder
 • Har nedsat tolerance tærskel på grund af tidligere stress/traumer
 • Har været udsat for traumer, såsom skader, ulykke, mm
 • Har nedsat bevægelighed
 • Har dårlig holdning
 • Har smerter ét eller andet sted i kroppen
 • Har udfordringer med balancen og koordinationen
 • Har spændinger/ondt i nakke/skuldre og ryggen

Træningen foregår

 • Onsdag kl. 18.30-19.30 i Hareskoven Gymnastikforening. Nyt hold starter d. 8. januar 2010. Tilmelding her
KONTAKT MIG

GetFit

Opbyggende styrketræning med fokus på at opnå kontakt til muslerne og den rette muskelspænding, som er en forudsætning for at opnå effektiv og skadesfri træning med tungere vægte. Træningen er for både mænd og kvinder.

Træningen er således perfekt til dig, der:

 • Vil i gang med styrketræning
 • Har holdt pause fra styrketræning i over 6 måndere, men vil i gang igen
 • Ikke “tænder” på styrketræning i maskiner
 • Har indset at kroppen har brug for opbygning, måske fordi den er begyndt at blive lidt blød, mindre stærk, usmidig, eller måske er begyndt at gøre ondt
 • Gerne vil gå på et hold, hvor der er fokus på den rette teknik fremfor uendelig mange gentagelser.

Træningen foregår:

 • Onsdag kl. 17.30-18.30 i Hareskovens Gymnastikforening. Nyt hold starter 8. januar 2010. Tilmelding her
KONTAKT MIG

VIRKER DET?


Kvinde 35 år, firmatræningen Powerfit

Det er altid en fornøjelse at komme til træning på Rikkes hold. Seriøsiteten omkring træningen, den store viden om detaljer i øvelserne og de mange små fif omkring kost og levevaner i det hele taget giver mig inspiration og glæde ved træningen.

Kvinde 32 år, firmatræningen Powerfit

Jeg havde aldrig troede jeg skulle blive et “morgentræningsmenneske”, men Rikke kan få mig til at møde op i COWI kl. 7.20!

Kvinde 38 år, Firmatræningen Powerfit

Legende, varieret, inspirerende og supereffektiv træning, som er stærkt vanedannende!

BILLEDEGALLERI