Firmatræning


Jeg kommer også gerne ud til jeres firma og laver træning for jeres medarbejdere. Holdtræning er med til at skabe stærke medarbejdere med færre nedslidningsskader (nakke, skuldre, ryg, mm), færre sygedage, men det er også med til at skabe et stærkt netværk på tværs af organisationen.

Det er bevist at fysisk træning reducerer smerter, sygedage, stress, depression og nedslidningskader. Træning på arbejdspladsen har endvidere den fordel, at det er nemt for medarbejderen (større chance for at træningen vedligeholdes) og at træningen sammen med kollegaer øger netværk, skaber øget sammenhold og glæde.

Se under Holdtræning, hvilken jeg kan tilbyde jeres firma

Stærkt sammenhold


“Powerfit i COWI er det absolut primære jobfastholdesaktiv i COWI for mig!”


“Som en bonus ud over at komme i form og afhjælpe alle belastningerne som fås ved mange timer i en kontorstol hver dag, giver holdtræningen kvalitetstid sammen med kollegaerne i ens egen afdeling, samt også på tværs af organisationen.”


“Jeg kan kun med den størst og bedste anbefaling anbefale Rikke som træner. Jeg har i et år gået til PowerFit i COWI hos Rikke, som jeg har fundet er den perfekte styrketræningsform for mig. Rikke formår at gøre træningen sjov, innovativ, udfordrende, og ikke mindst super effektiv. “


“Kan varmt anbefales! Legende, varieret, inspirerende og supereffektiv træning, som er stærkt vanedannende! Dejligt med træning på arbejdspladsen og at kunne gi’ en high five til  både gamle og nye kolleger. Og så får man endda dessert (= bonusøvelser) 🙂 “


Det er altid en fornøjelse at komme til træning på Rikkes hold. Seriøsiteten omkring træningen, den store viden om detaljer i øvelserne og de mange små fif omkring kost og levevaner i det hele taget giver mig inspiration og glæde ved træningen.

Den måde Rikke favner, at lave en spændende træning for både mand og kvinde, muskelbundt og kontornusser gør det til en god oplevelse at gå på holdet. En øvelse kommer næsten altid med en variation til dem, der ikke helt kan klare hårdheden eller antallet af gentagelser.”


kontakt  mig her


VIRKER DET?


Kvinde 45 år, firmatræningen Powerfit

Til træning er alle lige, chefer og almindelige medarbejdere! Vi har knyttet tætte kollegiale bånd, hvilket gør det lettere at gå til hinanden med spørgsmål/opgaver……

Kvinde 32 år, firmatræningen Powerfit

Jeg havde aldrig troede jeg skulle blive et “morgentræningsmenneske”, men Rikke kan få mig til at møde op i COWI kl. 7.20!

Kvinde 38 år, Firmatræningen Powerfit

Legende, varieret, inspirerende og supereffektiv træning, som er stærkt vanedannende!

BILLEDEGALLERI