Styrk Balance Evnen

Styrk Balance evnen

Sådan   opnår    du   en   forbedret   balance   

Se video

Oplever du at din balance er blevet dårligere? Måske du tager dig selv i at holde fast i noget, når du skal stå på ét ben (fordi din balance på ét ben er dårlig), at du ikke kan lide at gå på ujævne underlag, at du kigger ned i jorden, når du går, at du skal tænde lyset når du skal på toilettet om natten? Måske du oplever at du går rundt og er bange for at falde?  Måske du har siddet mere ned under corona pandemien end du plejer?

Det er et problem, fordi en dårlig balance, øger risikoen for at falde. Det øger også risikoen for at lysten til bevægelse reduceres. Med mindre bevægelse i hverdagen, underaktiveres balancesystemet, hvilket forværrer balanceevnen, og lysten til bevægelse falder yderligere….og dermed er der skabt en selvforstærkende ond cirkel.

Endvidere kan man opleve muskelspændinger, smerter, nedsat energi/træthed, immobilitet, nedsat styrke og hastighed, hvormed man bevæger sig.

Der har jeg lavet et kursus, hvor du over en periode på 4 uger, opnår en markant bedre balance, så din hverdag kan blive tryggere.

DU FÅR:

✅  Modul 1. Her får du en AHA oplevelse, i forhold til hvorfor smerter og ufleksibilitet kan kædes sammen med et underaktivt balancesystem

✅  Modul 2. Her får du udvidet dit  synsfelt, som giver en øget tryghed når du bevæger dig

✅  Modul 3. Her finder du dit balance setpoint

✅  Modul 4. Her viser jeg dig. hvordan du med 3 simple øvelser kan træne balancen

✅  Modul 5. Next step

Du skal ikke ud at investere i udstyr for at følge kurset 🙂

? BEMÆRK: er du ikke tilfreds med undervisningen og mener du ikke den er meget mere end 425,- værd.

… Så send mig en email inden for 35 dage, med en video, af din test før du starter med at træne og efter 4 uger med træning, som anbefalet i programmet. Er der ikke fremskridt, refunderer jeg dig hele beløbet!

Få adgang til kurset her

Du lærer

Hvor er dit blik, når du går? Læg mærke til om du går og kigger ned i jorden.

Du får øvelser, der træner dig i at hæve blikket og kunne gå samtidig, uden at være utryg.

Mange timer foran skærmen, eller brug af briller, kan indsnævre synsfeltet. Det har indlydelse på hvordan du bevæger dig.

Du får et par dejlige øvelser, der udvider dit synsfelt.

Når balancen forringes, får man mindre lyst til at bevæge sig, fordi det føles utrygt. Dette er oftest ubevidst. Det er ikke sikkert at du føler dig utryg, men din hjerne er og begrænser dig, for at beskytte dig.

Når din balance forbedres, vil din hjerne tillade dig mere bevægelse.

Hvis bevægelse bliver utrygt, fordi man er bange for at falde, vil man begynde at bevæge sig mindre. Og dermed forringes balancen yderligere.

Du kan bryde denne cirkel, ved at starte her,

Få adgang til kurset her

Er du i tvivl?

Du kan altid kontakte mig, for at høre mere om kurset, hvis du er tvivl om det er noget for dig 🙂

Kontakt mig her

Få adgang til kurset her