Br+©ndby-1-9

Jeg hedder Rikke Strange-Hansen og jeg lærer kvinder at styrketræne med kettlebells.

Kettlebells er tidseffektiv og super effektiv træning, der kan udføres hjemme i stuen, i haven, i parken, i fitnesscenteret eller hvor du foretrækker, på mellem 5 og 30 min pr. træning.

Styrketræning har mange fordele. Udover at forme kroppen, påvirker den vores hormon balance positivt, sikre at vi undgår at miste muskelmasse (særligt de hurtige muskelfibre) eller opbygger muskelmasse, holder vores bindevæv stærkt og smidigt, holder vores knogler stærke og øger vores mobilitet. Det har en positiv effekt på kvaliteten af vores søvn og kan reducere smerter i bevægeapparatet. Det er derfor et grundvilkår at kvinder skal styrketræne!

Jeg krydrer styrketræningen med neurotræning (anvendt neurologi), som optimerer din træning. Det er øvelser der gør din hjerne mere sikker og tryg i træningen, så du bedre får kontakt til musklerne og bedre kan yde i din træning – og i din hverdag.

Vil du gerne have en krop, der samarbejder og ikke modarbejder?

Oplever du ofte smerter? Er du træt, slap, udkørt, uoplagt, har spændte og stramme muskler? Oplever du at balancen er forringet, dårlig kropsholdning og at kroppen er ved at “falde sammen”? Det kan du heldigvis ændre på!

Du behøver ikke ukritisk at lade dig nøjes med, at du er sådan en der har hovedpine, er træt, er overvægtig, er usmidig, er træt og uoplagt, sover dårligt, mm. Du har en mulighed for at ændre på det. Vid, at selvom vi bliver ældre, så kan man bevare sin bevægelighed, mobilitet, energi og vitalitet; At smerte er et output fra din hjerne, som ikke nødvendigvis betyder, at du har en skade; At din hjerne holdes sund og rask igennem bevægelse.

“Har du ikke tid til motion nu, skal du afsætte tid til sygdom senere”

Udpluk af testemonials

VIRKER DET?


Virker det?


Personlig træning

Michaela, 48 år

Da jeg besluttede mig for at begynde at træne hos Rikke, var jeg kørt fast i min egen træning. Jeg har 17 års erfaring som …

Læs mere

Velvære­forløb

Kvinde 60 år, Getfit

At tilmelde mig Getfit, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid og det har på mange måder overgået min …

Læs mere

Firma­træning

Mand 30 år, PowerFit

Powerfit i COWI-regi, det er det absolut primære jobfastholdesaktiv i COWI for mig! Som en bonus ud over at komme i form og …

Læs mere

Foredrag

Kunde, Foredrag

Rigtig godt interaktivt foredrag om personlig forebyggelse og håndtering af stress,…

Læs mere

Hvad tilbyder jeg?