< meta name="facebook-domain-verification" content="dgod8mkesh1blw933azs20pf44iz4" />
No Widgets found in the Sidebar

Smerter?

Har du smerter?

Det er vigtigt at forstå, at smerter er et aktionssignal! At smerter er reelle og virkelige. Men også at det ikke nødvendigvis er ensbetydende med en biomekanisk skade og at du ikke er gået i stykker!

Jeg arbejder efter principperne i Z-Health, som er en hjerne- og neurologisk funderet videnskab, der anser kroppen som et samlet system. Det er et træningssystem, hvor nervesystemet bruges til at genvinde kontrol over bevægeapparatet eller øge præstationsevnen. Det gælder både efter skader, forebyggelse mod skader, ved smerter, dårlig balance, mm.

Hjernen navigerer efter input fra 3 sansesystemer:


Det  proprioceptiske system – Din fornemmelse af kroppen og dine lemmers position i rummet

Det visuelle system – Dit syn

Det vestibulære system – Din fornemmelse af din stilling i rummet i forhold til tyngdekraften (hvad der er op og ned og hvor du er på vej hen)


God kvalitet i signalerne fra de 3 systemer og en hjerne der er god til at integrerer signalerne, giver de bedste betingelser for en frit, effektivt og smertefri krop.

Hvis der tilgengæld er mismatch i signalerne eller hjernen ikke kan integrerer med høj kvalitet, kan den ikke forudsige handlingen og det kan resultere i oplevelsen af smerte, stivhed i kroppen, bevægelsesbegrænsninger, dårlig og ukoordineret bevægelsesmønster, kvalme, svimmelhed, køresyge, humørsvingninger, læseproblemer, træthed, nedsat reaktionsevne, udbrændthed, øget stress respons, mm.

Kropshistorik

Jeg tager udgangspunkt i din histoie (smerte, skader, traumer, dårlige oplevelser, slag, hudskader, mm). Dit nervesystem glemmer ikke. Men ved at forstå nervesystemet og hvordan eksempelvis smerten er opstået, er det nemmere at behandle den. Derfor tester jeg disse systemer op imod historien hos mine klienter, der ønsker at få reduceret smerter eller øget bevægelighed.

Her kan du se en (simplificeret) video om Z-health:

SKRIV TIL MIG

The Body you have, is the body you´ve earned by the way that you move

Citat: Z-Health

HVAD TILBYDER JEG

BILLEDGALLERI