< meta name="facebook-domain-verification" content="dgod8mkesh1blw933azs20pf44iz4" />
No Widgets found in the Sidebar

Jeg tog kontakt til Rikke og startede på et personligt træningsforløb i Jan 2021. Primært fordi jeg havde besluttet at gøre noget godt for mig selv oven på et par hårde personlige episoder der havde præget meget af 2020, men også fordi jeg gerne ville blive en bedre løber og stærkere krop oven på en graviditet og lidt flere kilo på sidebenene. Motivationen var der, humøret nogenlunde og dog var jeg måske også lidt usikker på mig selv om jeg nu også havde valgt det rigtige. Mig der syntes 8 kg kettlebell var af passende tyngde, jeg vidste jo godt at det nok ikke ville fortsætte med de 8 kg….

Sammen med Rikke fik jeg lavet et forløb hvor Rikke kom hjem til mig en gang ugentligt og så trænede jeg selv 1-2 gange i løbet af ugen ud fra et program lavet af Rikke.

Var det hårdt ? Ja! Var det fedt ? Jaaaa, vil du gøre det igen? Ja da ?

De første par gange var jeg i den grad øm første og anden dagen, men med tiden som jeg fik opbygget en stærkere core muskulatur og blev bekendt med flere af øvelses elementerne blev det bedre og bedre. Rikke blev ugens lyspunkt og blev det element jeg så frem til med glæde og spænding (hvad havde hun nu fundet på af nye øvelser og træningspas?)

I juni stoppede forløbet og jeg kunne konstatere, øget styrke, bedre kontrol og koordination, bedre løbepas og humør.

Vægten var steget lidt men det skyldtes ikke alt sammen corona kilo, men tværtimod øget muskelmasse. Nervesystemet var blevet stimuleret og jeg tog mig selv i at lave kolbøtter og abehop på græsplænen som en 10 min pause fra hjemmearbejdet for Rikke har lært mig det er sundt at lege og godt for nervesystemet ☺️

Kettlebells på 12-16 kg var nu de foretrukne til flere øvelser. 8 kg var den “nemme”.

Ved siden af mit løb er jeg aktiv golfspiller og de ugentlige træningspas har sat sit præg på mit golfspil. Jeg slår markant længere og hårde til bolden og er ikke så fysisk mærket i ryggen og lænd længere efter en runde golf.

Et par ting du skal vide om Rikke:

-Hun er tålmodig og god til at forklare øvelserne

-Fleksibel og forstående når jeg skriver og rykker træning med 24 timers varsel pga af sygt barn eller arbejde

-Fokus på kognitiv trænings elementer som vi har tendens til at glemme vigtigheden af

-Kan sprede sine tæer lige så meget som du kan sprede dine fingre

Ting du bør vide før du starter et forløb: 

-Korte træningspas er bedre end slet ingen træning, effektiv træning behøver ikke vare en time

-Udtryk som “lyn buksen” glemmer du aldrig

-Lidt selvdisciplin og selvtræning skal der til

-Træning skal være sjovt ikke en sur pligt og det er aldrig kedeligt med Rikke

Anbefaling: ja jeg vil klart anbefale Rikke, hun er engageret, god instruktør og super sød og formår at få smilet frem selv når du er maks presset, musklerne syrer og du bare ikke magter flere Bulgarian split squats ?