< meta name="facebook-domain-verification" content="dgod8mkesh1blw933azs20pf44iz4" />
No Widgets found in the Sidebar

Kvinde, 29 år

“Jeg har siden februar været med på Rikkes GetFit hold og jeg har været utrolig glad for denne mulighed. Mine forventninger til programmet var professionel træning og vejledning og opmuntring gennem forløbet, og disse er i høj grad blevet indfriet.

De 2 ugentlige træning har påvirket min fysik og jeg kan mærke at jeg er blevet stærkere og i bedre form, hvilket jo altid er dejligt. Det er dog mere de små ting, som vi er blevet gjort opmærksomme på gennem forløbet som har påvirket mig mest, både fysisk og psykisk (jeg husker at stå op ved arbejdsbordet, jeg er begyndt at cykle til arbejde og er begyndt at tage mere overvejede valg af mad til frokost).

Sammensætningen af programmet er optimalt, da den hårde træning med de andre på holdet både gør noget ved min fysik, men det giver også et fællesskab og et netværk med andre sektioner, afdelinger og BU’er i COWI, som jeg ikke ville have fået på anden vis. Det at træningen ligger før arbejde og på COWI gør også, at jeg får det passet ind i min hverdag. Samtalerne med Rikke gør forløbet mere personligt, og fokuseret på mig, hvilket jeg søgte da jeg ikke får dette i normale fitnesscenter eller hvis jeg træner alene. I forhold til Rikke som træner har jeg ikke andet en positive ord, hun er en fantastisk træner, der motiverer os og styrker samarbejdet på holdet.

Det at der er hold som GetFit (og andre træningshold) gør COWI til en super attraktiv arbejdsplads, og jeg er SÅ glad for, at jeg var heldig og få plads på dette hold. Hvis der er mulighed for lignende hold til efteråret, ville jeg 100% være interesseret i det, og jeg er helt ked af, at vi allerede stopper om en måned.”