< meta name="facebook-domain-verification" content="dgod8mkesh1blw933azs20pf44iz4" />
No Widgets found in the Sidebar

En af de bedste beslutninger i mit liv er at kontakte Rikke og begynde på et personligt træningsforløb. Jeg har ikke kun tabt en masse kg og centimeter rundt på kroppen, men jeg har også fået mere energi i hverdagen og en stærkere krop, der kan klare meget mere. Mine spæningshovedpiner er forsvundet, og jeg har det generelt meget bedre. Fedt er blevet udskiftet med muskler og for første gang kan jeg se, at træning og sund kost virker, og jeg får de resultater, jeg har drømt om.

Rikke lægger ikke kun vægt på træning og sund kost, men ser på hele kroppen og har gjort mig bevidst om, at det er vigtigt at alle led bliver trænet – også de små finger- og tåled. Samtidig har jeg opnået en større kropsbevidsthed, og har fået en grundlæggende tro på, at min krop kan meget mere, end jeg før har troet. Hjemmetræningen foregår hjemme og med få redskaber, så det er nemt at få det gjort.

I forløbet er mine kostvaner blevet ændret radikalt, og jeg trives med det. Jeg har ikke tidligere prøvet at være mæt, når jeg har skulle leve sundt, og når jeg er mæt, er det meget lettere ikke at blive fristet af kagen/slikket på arbejdet og springe det over.

Rikke sørger for at optimere træningen, så vægtbelastning gradvis øget og du bliver udfordret. Rikke guider og sørger for, at øvelserne udføres korrekt – der er ikke noget med at sjuske – så du får skader. Der kommer løbende nye øvelser, som gør det sjovt at træne, da det ikke er samme træningsøvelser i en uendelighed. Jeg kan varmt anbefale Rikke  – det er både sjovt og udfordrende at træne hos hende.