PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning

TRÆNING DER GIVER MERE ENERGI, END DEN TAGER!

Personlig træning hjemme i din stue, online, udendørs eller hos mig

Træning der gør dig stærk til at klare hverdagens udfordringer, uden energiunderskud og smerter. Træning der giver dig overskud og følelsen af at kroppen arbejder sammen med dig. Træning der gør dig stærk, spændstig og mobil/fleksibel.

Med udgangspunkt i din hverdag, dine ønsker, dine styrker og udfordringer, tilrettelægger jeg træningen så den passer til dig. Træningen tilpasses også den enkelte dag, for nogle gange sker livet, så energi, overskud og mental kapacitet ændres.

Du kan vælge om vi skal træne hjemme hos dig, udenfor eller hos mig. En session varer 1 time. Vi starter altid med en indledende konsultation/samtale, for at jeg kan lære dig bedre at kende og vice versa.

Hvis du virkelig vil rykke og have maksimal effekt, har vi 2 ugentlige træninger sammen. Du kan også vælge at vi har 1 ugentlig 1:1 træning.

Jeg har fokus på styrke, teknik, coremuskulatur, mobilitet, kropskontrol og anvendt neurologi (øvelser fra min 3D-træning)

Længden af at forløb aftaler vi sammen, baseret på dine mål og ambitioner  samt udgangspunkt og udfordringer. Men et forløb er på minimum 4 måneder
og faktureres på månedsbasis.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale her 

NB. Ved hjemmetræningen hos dig pålægges merpris til tid og kørsel pr. gang. Det er også muligt at træne hos mig eller udendørs.


Makkertræning


Book et træningsforløb, hvor du træner sammen med en ven eller partner. En session varer 1 time. I får inspiration til hvordan I kan træne effektivt og sjovt sammen Træningen er så godt som personlig træning. Jeg kan dog ikke have helt den samme fokus på den enkelte, som ved personlig træning. Træningen kan foregå hjemme hos jer, udendørs eller online
Vi starter altid med en indledende konsultation/samtale, for at jeg kan lære jer bedre at kende og vice versa.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale her 

Priseksempel, 12 uger:

13.200 kr. (1 ugentlig træning), inkl. konsultation
26.000 kr. (SPAR 400 kr.) (2 ugentlige træninger, 24 gange), inkl. konsultation
NB. Ved træning hos jer eller udendørs udenfor 2700, tillægges et gebyr på kørsel og tid pr. gang.


Mommy Power


Book et 12 ugers træningsforløb i jeres mødregruppe til at komme tilbage i god form. En session varer 75 min, så der er tid til amning og pusling uden stress. Der vil være fokus på bækkenbund, coremuskulatur, delte mavemuskler, stærke og mobilitet. Vi bygger kroppen stille og sikkert op. Træningen foregår hjemme hos jer eller udendørs et aftalt sted.  Inkluderet i prisen er lån af mit udstyr. Prisen gælder for maks 12 deltagere.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale her 

Priseksempel, 12 uger:
18.000 kr. (for maks. 12 deltagere)
NB. Ved træning udenfor 2700, 2720, 2730 tillægges et gebyr på kørsel pr. gang.


Min træning er optimal for dig der enten:

     • Trænger til at få kontakt med musklerne igen efter mange års løbe- eller ineffektiv holdtræning, hvor der ikke har været fokus på teknik
     • Trænger til at tabe sig lidt
     • Føler dig “blød” og “bulet”.
     • Har baller der “sover”
     • Vil have strammet kroppen op
     • Har begrænsninger i bevægeapparatet eller smerter
     • Har en travl hverdag og ikke vil bruge utallige timer i et fitnesscenter på ineffektiv træning
     • Har trænet i mange år, men uden resultater
     • Har trænet i mange år, og vil udfordres
     • Har været stresset og har brug for en blid opstart
     • Føler sig mentalt træt, udkørt og træt helt ind i knoglerne
     • Smerter i ryg/nakke/skuldre/hoved/(fyld selv ud)!

Jeg laver således træningsprogrammer til både nybegyndere og øvede og alle der indimellem.

Jeg tager udgangspunkt i DIG, i dine udfordringer, dine mål, forventninger, træningsniveau, skader, forcer, mm, som adfækkes på en indledende samtale. På baggrund af samtalen og nogle test, udarbejder jeg et personligt træningsprogram til dig.

Minimal dosis, der giver effekt

Din træning opbygges således, at der skabes en tilpas udfordring og progression i træningen, til at opnå den bedste effekt. Mine programmer har således en varighed på ca. 20 min. pr. træning, præcis nok  til at opnå en optimal effekt uden at “brænde dit system af”. Det er træning du får energi af og som ikke tager mere energi end du har til rådighed.

Med dette minimale træningsload har du energi og tid til at møde de udfordringer du også møder i hverdagen. Du behøver ikke at bruge 1-1½ time pr. træning i et træningscenter, for at opnå en effektiv træning. Medmindre du træner til noget helt specifikt.

Kort, intensivt og koncentreret er mere stimulerende og mindre stressende for kroppen end et langt, opslidende træningspas. Så hvis dit mål er en smertefri, stærk og bevægelig krop med overskud af energi og optimal forbrænding, så er korte, fokuserede træningspas optimale.

Du kan således nøjes med at træne 3 gange om ugen af 20 min. varighed og stadig mærke og se mærkbar fremgang. That´s it!

Jeg underviser mine private klienter efter principperne i Z-health, som er en hjerne- og neurologisk vidensbaseret træning. Her bruges nervesystemet til at genvinde kontrol over bevægeapparatet og skabe de optimale betingelser for en kraftfuld styrketræning.

Dit fundament skal være i orden, før du kan begynde at bygge dit drømmehus.

Ellers bygger du på et fundament af kvivksand!

Derudover er en stærk og smidig krop vigtig for dit velbefindende. Hvis du vil have en stærk, mobil og aktiv alderdom, skal du arbejde på at have en stærk og mobil krop i dag!

ANBEFALINGER


BILLEDEGALLERI