Holdtræning

Holdtræning

Mærk fællesskabet, naturens livgivende pust, en stærkere krop og at du kan mere end du tror!


HOLDOVERSIGT


Kugler i Mosen

Udendørs Styrketræning!

Kettlebells er tidseffektiv og super effektiv træning.

Styrketræning har mange fordele. Udover at forme kroppen, påvirker den vores hormon balance positivt, sikre at vi undgår at miste muskelmasse (særligt de hurtige muskelfibre), opbygger muskelmasse, holder vores bindevæv stærkt og smidigt, holder vores knogler stærke og øger vores mobilitet. Det har en positiv effekt på kvaliteten af vores søvn og kan reducere smerter i bevægeapparatet. Det er derfor et grundvilkår at kvinder skal styrketræne!

Jeg krydrer styrketræningen med neuro øvelser (anvendt neurologi), som optimerer din træning. Det er øvelser, der gør din hjerne mere sikker og tryg i træningen.

Du får en mærkbar stærkere og smidigere krop, samtidig med at nyder godt af naturens positive effekt på din mentale sundhed og sammenholdet med de andre deltagere.

Du kommer også til at stifte bekendtskab med animal moves, som er en skøn bevægelsestræning, som øger din kropsbevidsthed, styrke, mobilitet og som samtidig er ret sjov og organisk.

Træningen progredieres henover sæsonen, så du opbygger din form på en bæredygtig måde.

Træning med frivægte og egen kropsvægt er super overførbar til hverdagsbevægelser.

Hvis du er tvivl om træningen er noget for dig, så kontakt mig via mail: info@staerkogsundmk.dk eller tlf. 61378836


Der er 2 hold fra uge 1-13, 2023.

Mandag kl 16.30-17.30 – ialt 12 gange træning (der er ikke træning uge 7)

Onsdag kl. 16.30-17.30  – ialt 12 gange træning (der er ikke træning uge 7)


Sted: Utterslev Mose. For enden af klintevej ved Edderkoppe legepladsen, Klintevej 1, 2700 Brønshøj eller på Bellahøj Amfiteater
Pris: 1.550 kr. for ét ugentligt hold eller 2.750 kr. for 2 ugentlige hold – Spar 350 kr.! Tilmeld dig her

Det er udenfor, så husk tøj, handsker og sko efter forholdene 🙂

Minimum 5 og maks 12 deltagere  


 

KONTAKT MIGTILMELD MIG


PowerMoms

DER ER IKKE HOLD PT.

Træning for mødre på barsel, der gerne vil have en stærk og mobil krop og have inspiration til sjov og effektiv funktionel træning.

På dette 9-ugers forløb får du træning i en mindre eksklusiv gruppe med andre mødre – så er der tid til at få kvalitet i øvelserne, så du får maksimal effekt ud af træningen. Du får en stærk og smidig krop, kom smerter til livs og mærk hvordan din krop bliver mere fleksibel og stærk indefra og ud gennem sjov styrketræning.

En session varer 75 min. Så der er tid til amning og pusling uden stress. Der vil være fokus på bækkenbund, coremuskulatur, men hele kroppen styrkes og bygges op i det rette tempo.

Træningen foregår udenfor.


KONTAKT MIGTILMELD MIG


 


BILLEDEGALLERI