GetFit Efterår 2019

Kettlebell

Tag din styrke og sundhed ved hornene!

​GetFit Efterår 2019 er for dig, der gerne vil have et stærkt fundament, både i forhold til styrke og sundere livsstil.

Opbygning af forløb

·         Intromøde, med nærmere info om forløbet, formålet og teorien bag træningen samt forventningsafstemning. 

·         Individuel indledende 1:1 samtale på 1 time, hvor vi snakker motivation, levevis, madvaner, træningsvaner, bevægelsesmønter, søvn, mm. De individuelle samtaler tager udgangspunkt i den enkelte deltagers hverdag og udfordringer. Der vil blive foretaget kropsmålinger ved start og slutningen af forløbet, men vigtigst af alt har vi fokus på de subjektive parametre, såsom energiniveau, søvnkvalitet, mobilitet, humør, styrke, mm.

·         Træning 2 gange om ugen, hvor vi primært træner styrketræning og funktionel træning. Omdrejningspunktet er træningen, samt at opnå et stærkt fællesskab på holdet.

·         Opfølgende 1:1 samtaler på 30 min hver måned. Her kan der være brug for at justere på nogle parametre, hvis der er behov for det. Fordi “livet sker”!

·         Afslutningsvis afholdes 1:1 samtaler for at gøre status og give det bedste afskub til at stå på egne ben og fortsætte træningen og den sundere livsstil.

·         Afslutningsmiddag. Vi slutter af med en hyggelig middag sammen 🙂

Træning

Træningen er opbyggende styrketræning, dvs. vi starter med at “skabe kontakt” til musklerne inden vi arbejder med tungere vægte. Træningen er således perfekt til dig, der:
– Vil i gang med styrketræning,
– Har holdt pause fra styrketræningen i over 6 måneder, men gerne vil i gang igen,
– “Ikke tænder” på traditionel styrketræning
– Har indset, at kroppen har brug for opbygning, måske fordi den er begyndt at blive blød, usmidig, måske er begyndt at gøre lidt ondt.
– Ikke bryder sig om at træne i et fitness center
– Har trænet, men synes ikke der er valuta for arbejdet længere
– Gerne vil træne på et lille lukket, eksklusivt hold i trygge rammer i et center, hvor der kun er os

Træningen er for både mænd og kvinder 🙂

Du får endvidere et program som du anbefales at lave selv i løbet af ugen, så du samlet set når op på 3 ugentlige træninger. Træningen kan laves hjemme i din have med enkle redskaber.

Coaching

I forhold til livsstilsparametrene, tages der udgangspunkt i den enkelte deltagers udfordringer og ønsker, igennem månedlige samtaler. Du kommer ikke til at skulle “ændre alt på én gang”, (for det holder ikke), men tage små skridt ad gangen. Måske du før har forsøgt at ændre uhensigtsmæssige vaner, men falder tilbage “når livet sker”. Det sker for mange mennesker. Det bedste du kan gøre for dig selv, er ikke at give op, men sætte barren, så du er sikker på succes.

Hvad opnår du på GetFit?

Du vil på GetFit forløbet opnå en stærk og sund krop, opnå en bedre kropsholdning og kropsbevidsthed, få redskaber til en sundere livvstil og have mere overskud i hverdagen. En stærk krop, som kan klare dagens udfordringer og som er med til at sikre dig en mobil, aktiv og smertefri alderdom.

Træningsplan

Træningen foregår:
Mandage kl. 16.50-17.50 i StudioB, Rosenkæret 13 i Søborg
Onsdage kl. 16.30-17.30 i StudioB Rosenkæret 13 i Søborg

Træningsforløbet ligger i perioden uge 34-51. Intromøde og samtaler afholdes i uge 34 og træning starter uge 35.
StudioB er et intimt lille center, hvor der kun er os, når vi træner :-). Der er gratis parkering, loungeområde, bad&toilet og udendørs areal

Pris

Der er plads til max 15 deltagere, fordi der skal være en tryg og rar stemning på holdet og for at sikre at jeg kan hjælpe alle med teknikken i øvelserne.

16 uger med coaching, 2 ugentlige træninger i hyggeligt center, træningsprogram til hjemmetræning, stærkt støttende netværk i gruppen, afslutningsmiddag, en stærk krop og nye sundere vaner, alt dette får du for kun:
1)                         Den fulde pakke, som beskrevet. Pris 7.700 kr.
2)                         Du kan også vælge kun at tilmelde dig træning (2x uge) inkl. intromøde og afslutningsmiddag. Pris: 4.880 kr.

Du kan også betale i rater á 3:
1) 3 x 2.567 kr. for den fulde pakke
2) 3 x 1.627 kr. for træning.