Firmatræning

Jeg kommer ud til jeres firma og laver træning for jeres medarbejdere.

Det er bevist, at fysisk træning reducerer smerter, sygedage, stress, depression og nedslidningskader. Træning på arbejdspladsen har endvidere den fordel, at det er nemt for medarbejderen (større chance for at træningen vedligeholdes) og at træning sammen med kollegaer øger netværk, skaber øget sammenhold og glæde.

Jeg kan tilbyde jer:

     • Styrketræning, med fokus på at vores kroppe er skapt til bavægelse og at den skal være stærk i bevægelse.
     • 3D træning, som er målrettet folk der har/har haft stress/overbelastning, har smerter, har nedsat energi.
     • Balancetræning. Træning for det vestibulære system – mange timer i stolen, gør balancesystemet sløvt. Dette er træning der systematisk træner jer op til en stærk balance.

Se også under Holdtræning,

On-line træning

Stillesiddende arbejde i mange timer i løbet af dagen, har mange negative konsekvener:

     • Kredsløbet svækkes. Det bliver sværere at få ilt og næring ud til cellerne og at transportere affaldsstoffer tilbage til hjerte og lunger.
     • Appetitregulering svækkes, så man nemt kommer til at spise mere end man forbrænder.
     • Øget fedt, specielt omkring de indre organer, påvirker hormonniveauet i kroppen. Det sætter gang i en øget inflammation, hvilket øger din risiko for at udvikle kræft og andre sygdomme.
     • Inaktive muskler forbrænder mindre, så dit sukker- og fedtstofskifte forringes, og du bliver mindre insulinfølsom.
     • Blodets sukkerniveau stiger og det øger risikoen for hjerte-kar-sygdom, forhøjet blodtryk og blodpropper.
     • Men derudover opleves smerte og spændinger i kroppen, i nakke, skuldre, kæbe hoved og ryg, nedsat kreativitet, koncentration og fokus. På den lange bane har det konsekvenser for balance, syn, bevægefrihed og alment velvære.

Desværre viser undersøgelser, at folk har rørt sig mindre under pandemien, fordi de ikke får deres daglige cykeltur på arbejde, ikke går rundt mellem møder, ikke kan træne på hold og i fitnesscentre og i det hele taget er blevet kastet ind i en anden hverdag, hvor det er svært at opretholde de vaner, man før havde.

Smerter har desværre også den effekt, udover at være møg-irriterende, at man bliver træt og får lyst til at bevæge sig mindre. Og på den måde kommer man let ind i en negativ spiral. Bevægelse er super vigtig i forbindelse med smerte og for at undgå smerte, nedsat mobilitet, spændte muskler, nedsat koncentration og produktivitet og i det hele taget at holde kroppen og hjernen skarp og funktionsdygtig.

Tilbyd dine medarbejdere on-line træning

Jeg guider jer igennem en on-line trænings/bevægelses session, som kan afhælpe ovenstående gener. Fokus vil være på bevægelse, øvelser til at skærpe koncentration og fokus, til at styrke syn og balancesans, mobilitet, let styrke og lidt leg. Med fokus på at minimere smerter og holde kroppen og leddene bevægelige dvs. alle kan være med.

Med dette tilbud viser I jeres medarbejdere at I kerer jer om deres fysiske (og mentale) helbred og at I tager hånd om de følger der kan være ved at arbejde hjemme. Det er et stærkt signal at sende.

Vi kan snakke sammen om længden af hver session (typisk 15-30 min) og hvor mange gange om ugen I ønsker træning.

Jeg kan endvidere udføre undervisningen på engelsk og for op til 300 personer.

Kontakt mig her så finder vi sammen det perfekte forløb til jer 🙂

Stærkt sammenhold


“Powerfit i COWI er det absolut primære jobfastholdesaktiv i COWI for mig!”


“Som en bonus ud over at komme i form og afhjælpe alle belastningerne som fås ved mange timer i en kontorstol hver dag, giver holdtræningen kvalitetstid sammen med kollegaerne i ens egen afdeling, samt også på tværs af organisationen.”


“Jeg kan kun med den størst og bedste anbefaling anbefale Rikke som træner. Jeg har i et år gået til PowerFit i COWI hos Rikke, som jeg har fundet er den perfekte styrketræningsform for mig. Rikke formår at gøre træningen sjov, innovativ, udfordrende, og ikke mindst super effektiv. “


“Kan varmt anbefales! Legende, varieret, inspirerende og supereffektiv træning, som er stærkt vanedannende! Dejligt med træning på arbejdspladsen og at kunne gi’ en high five til  både gamle og nye kolleger. Og så får man endda dessert (= bonusøvelser) ? “


Det er altid en fornøjelse at komme til træning på Rikkes hold. Seriøsiteten omkring træningen, den store viden om detaljer i øvelserne og de mange små fif omkring kost og levevaner i det hele taget giver mig inspiration og glæde ved træningen.

Den måde Rikke favner, at lave en spændende træning for både mand og kvinde, muskelbundt og kontornusser gør det til en god oplevelse at gå på holdet. En øvelse kommer næsten altid med en variation til dem, der ikke helt kan klare hårdheden eller antallet af gentagelser.”


kontakt  mig herBILLEDEGALLERI