< meta name="facebook-domain-verification" content="dgod8mkesh1blw933azs20pf44iz4" />
No Widgets found in the Sidebar

Firmatræning

STYRK DIN VIRKSOMHED! SKAB VÆKST OG ARBEJDSGLÆDE.

Med et sundere, stærkere, gladere, produktivt TEAM, med færre sygedage, smerter og nedslidningsgener, men med øget arbejdsglæde, samarbejde og energi.

SKAB VÆKST OG RESULTATER MED FIRMATRÆNING

Jeg har over 10 års erfaring med firmatræning og træningsevents.

Firmatræning har fokus på at skabe liv og energi, samt sundere medarbejdere, der trives bedre, har færre sygedage og har forbedret koncentration.

Træning på arbejdspladsen har den fordel, at det er nemt tilgængeligt, tidsbesparende og skaber fællesskab på tværs af faggrænser.

Der er potentielt en økonomisk og menneskelig gevinst, idet antallet af korte og længerevarende sygeperioder kan reduceres.
Få alle fordel:

     • Sundere, gladere og mere fokuserede medarbejdere
     • Færre korte og længerevarende sygemeldinger = færre udgifter
     • Netværk og teambuilding på tværs af afdelinger
     • Øget medarbejder trivsel, arbejdsglæde og sammenhold
     • Færre smerter og nedslidningsskader
     • Potentielt økonomisk fortjeneste

Kontakt mig her og hør nærmere

Se også under Holdtræning,

On-line træning

I kan også vælge ON-Line træning, hvis jeres medarbejdere arbejder hjemme.

Stillesiddende arbejde i mange timer i løbet af dagen, har mange negative konsekvenser:

     • Kredsløbet svækkes. Det bliver sværere at få ilt og næring ud til cellerne og at transportere affaldsstoffer tilbage til hjerte og lunger.
     • Appetitregulering svækkes, så man nemt kommer til at spise mere end man forbrænder.
     • Øget fedt, specielt omkring de indre organer, påvirker hormonniveauet i kroppen. Det sætter gang i en øget inflammation, hvilket øger din risiko for at udvikle kræft og andre sygdomme.
     • Inaktive muskler forbrænder mindre, så dit sukker- og fedtstofskifte forringes, og du bliver mindre insulinfølsom.
     • Blodets sukker niveau stiger og det øger risikoen for hjerte-kar-sygdom, forhøjet blodtryk og blodpropper.
     • Men derudover opleves smerte og spændinger i kroppen, i nakke, skuldre, kæbe hoved og ryg, nedsat kreativitet, koncentration og fokus. På den lange bane har det konsekvenser for balance, syn, bevægefrihed og alment velvære.

Smerter har desværre også den effekt, udover at være møg-irriterende, at man bliver træt og får lyst til at bevæge sig mindre. Og på den måde kommer man let ind i en negativ spiral. Bevægelse er super vigtig i forbindelse med smerte og for at undgå smerte, nedsat mobilitet, spændte muskler, nedsat koncentration og produktivitet og i det hele taget at holde kroppen og hjernen skarp og funktionsdygtig.

Tilbyd dine medarbejdere on-line træning

Jeg guider jer igennem en on-line trænings/bevægelses session, som kan afhjælpe ovenstående gener. Fokus vil være på bevægelse, øvelser til at skærpe koncentration og fokus, til at styrke syn og balancesans, mobilitet, let styrke og lidt leg. Med fokus på at minimere smerter og holde kroppen og leddene bevægelige dvs. alle kan være med.

Med dette tilbud viser I jeres medarbejdere at I kerer jer om deres fysiske (og mentale) helbred og at I tager hånd om de følger der kan være ved at arbejde hjemme. Det er et stærkt signal at sende.

Jeg kan endvidere udføre undervisningen på engelsk og for op til 300 personer.

Kontakt mig her så finder vi sammen det perfekte forløb til jer 🙂

Stærkt sammenhold

Følgende er citater fra firmatræningsdeltagere: 

“Powerfit i COWI er det absolut primære jobfastholdelsesaktiv i COWI for mig!”

“Som en bonus ud over at komme i form og afhjælpe alle belastningerne som fås ved mange timer i en kontorstol hver dag, giver holdtræningen kvalitetstid sammen med kollegaerne i ens egen afdeling, samt også på tværs af organisationen.”

“Jeg kan kun med den størst og bedste anbefaling anbefale Rikke som træner. Jeg har i et år gået til PowerFit i COWI hos Rikke, som jeg har fundet er den perfekte styrketræningsform for mig. Rikke formår at gøre træningen sjov, innovativ, udfordrende, og ikke mindst super effektiv. “

“Kan varmt anbefales! Legende, varieret, inspirerende og supereffektiv træning, som er stærkt vanedannende! Dejligt med træning på arbejdspladsen og at kunne gi’ en high five til  både gamle og nye kolleger. Og så får man endda dessert (= bonusøvelser) ? “

Det er altid en fornøjelse at komme til træning på Rikkes hold. Seriøsiteten omkring træningen, den store viden om detaljer i øvelserne og de mange små fif omkring kost og levevaner i det hele taget giver mig inspiration og glæde ved træningen.

Den måde Rikke favner, at lave en spændende træning for både mand og kvinde, muskelbundt og kontornusser gør det til en god oplevelse at gå på holdet. En øvelse kommer næsten altid med en variation til dem, der ikke helt kan klare hårdheden eller antallet af gentagelser.”

Kontakt  mig her

Testemonials fra deltagere i firmatræning