< meta name="facebook-domain-verification" content="dgod8mkesh1blw933azs20pf44iz4" />
No Widgets found in the Sidebar

Events og workshops

Du kan se en oversigt over workshops og events her

Her er et udpluk af tidligere afholdte retreats og events

RETREAT

Vil du med på eksklusivt retreat med terrænløb og funktionel styrketræning med fokus på kvindekroppen og flankeret af welness, havbadning, spa, lækker mad, ro og nærvær?

Torsdag d.22 – lørdag 24 oktober afholder jeg sammen med Julie fra Trailmom  et lækkert retreat i Båstad på Hotel Skansen lige ned til Øresund.

Læs mere her

WORKSHOP


Tirsdag d. 16. juni kl. 19.00-21.00 afholder jeg sammen med Julie fra Trailmom en aften workshop ved Furesøens bred, med fokus på hvordan du kan gøre træningen ude i naturen effektiv og sjov igennem trailløb og funktionel styrketræning. Du vil få teknik træning, træning i mobilitet og effektiv bevægelse samt træning af dit syn og balancesystem, som er helt essentielt for smertefri og mobile bevægelse.

Du vil både komme igennem et træningspas med trailløb og et træningspas med styrke- og funktioneltræning i løbet af de 2 timer vi har sammen ved Furesøen

Mødested er parkeringspladsen ved Kolle Kolle.

Læs mere og tilmeld dig her

WORKSHOP


Lørdag d. 16. maj afholder jeg sammen med Julie fra Trailmom en workshop ved Furesøbad, med fokus på hvordan du kan gøre træningen ude i naturen effektiv og sjov igennem trailløb og funktionel styrketræning.

Du vil både komme igennem et træningspas med trailløb og et træningspas med styrke- og funktioneltræning i løbet af de 3 timer vi har sammen ved Furesøen

SKRIV TIL MIG

HVAD TILBYDER JEG

BILLEDGALLERI