EVENTS OG WORKSHOPS

Retreat


Vil du med på eksklusivt retreat med terrænløb og funktionel styrketræning med fokus på kvindekroppen og flankeret af welness, havbadning, spa, lækker mad, ro og nærvær?

Torsdag d.22 – lørdag 24 oktober afholder jeg sammen med Julie fra Trailmom  et lækkert retreat i Båstad på Hotel Skansen lige ned til Øresund.

Læs mere her


WORKSHOP


Start weekenden med 2,5 times selvforkælelse i form af funktionel styrketræning, mobilitetstræning, yoga, afspænding og en lille sund opstrammer!

Lørdag d. 25. april kl. 9.00 til 11.30 kan du sammen med mig og Skønne Freja starte weekenden med et skønt mobilitetsflow som opvarmning, funktionel styrketræning, vinyasa flow yoga, afspænding og en meditation at slutte af på.

Læs mere her 


WORKSHOP


Lørdag d. 16. maj afholder jeg sammen med Julie fra Trailmom en workshop ved Furesøbad, med fokus på hvordan du kan gøre træningen ude i naturen effektiv og sjov igennem trailløb og funktionel styrketræning.

Du vil både komme igennem et træningspas med trailløb og et træningspas med styrke- og funktioneltræning i løbet af de 3 timer vi har sammen ved Furesøen

Læs mere her

SKRIV TIL MIG


Hvilke træninger tilbyder jeg?


Billedgalleri