< meta name="facebook-domain-verification" content="dgod8mkesh1blw933azs20pf44iz4" />
No Widgets found in the Sidebar

5 uger til EMPOWER!

Gør hverdagens strabadser lettere at håndtere og lær hvordan du kan bruge din krop uden begrænsninger. Lær at stole på din krop, og erfar, at den er super robust og at du kan finde din indre SUPERPOWER.

Din krop er robust, men du mister desværre muskelmasse allerede fra 30´erne og fra 50´erne går det stærkt!. Styrketræning i rette dosis og intensitet kan være redningsplanken, for særligt kvinder, for at undgå at miste vigtig muskelmasse, som en essentiel for sundhed her og nu og for en mobil og aktiv alderdom. Styrketræning er dit redskab til at kunne gøre mere af det, der giver dig værdi. Om det er at deltage aktivt i legen med dine børn/børnebørn, at kunne løbe 5 eller 45 km, at kunne gå lange ture, at kunne lave havearbejde, at kunne bestige et bjerg, etc. Det kalder jeg overskud til hverdagen med Styrke, Stamina og Stolthed!

_________________________________________________________________

På 5 uger til EMPOWER vil du følges med andre skønne kvinder. Det er kun for et afgrænset antal deltagere, for at sikre at DU får maksimalt ud af det.

Du får træningsprogram til 5 uger, som er tilpasset dit niveau, baseret på vores indledende samtale. Programmet består som udgangspunkt af 3 gange ugentlige træninger á 20 min. Du udfører de enkelte træninger selv, men én gang om ugen mødes vi alle sammen på et live gruppekald, hvor der er plads til gennemgang af øvelser, du kan få min supervision på din teknik, vi kan have en fællestræning og vi tager aktuelle emner op, som du måtte have spørgsmål til. Det er (næsten) personlig træning! Det hele afsluttes med et live gruppe kald, hvor vi fejrer afslutningen på forløbet, evaluerer og snakker om NEXT STEP.

Du får adgang til en lukket gruppe, kun for deltagere på dette forløb, hvor jeg vil hjælpe jer undervejs og I kan hjælpe og støtte hinanden.


Dette får du på 5 uger til EMPOWER:

➡️5 ugers Næsten Personlig træning

➡️Kun for et lille antal kvinder

➡️Start tirsdag 30. maj og slut fredag 30. juni 2023

➡️Træningsprogram med overskuelige trænings-sessioner til 5 uger på 1 time/uge, der tilpasses dit niveau

➡️Indledende samtale (personligt med mig, så jeg kender dit niveau)

➡️Hjælp til teknikken/øvelserne – support

➡️Fleksibel træning, der kan laves i din have eller stue. Kræver kun kettlebells og du får hjælp til køb af disse. 


➡️Adgang til video materiale og øvrigt materiale

➡️Lukket støttende gruppe, hvor der altid kan stilles spørgsmål til mig og de andre i gruppen, deles sejre, tips og tricks 💕. 

➡️Afsluttende live gruppe kald 30/6, hvor vi fejrer afslutningen på forløbet 🥂og snakker om NEXT STEP.

 


📅Start 30. maj 2023 og slut 30. juni 2023

🪙 Pris 3.995 kr. Rabatpris frem til 20. maj: 2.500 kr.

Book en uforpligtende samtale med mig her, så vi kan afklare om forløbet er for dig😀